Prohlížíte archivovaný web z 25.3.2019. Aktuální informace KSK Liberec naleznete na oficiální stránce www.ksk-liberec.cz

“Tady jsem doma” – objímání Divadla F. X. Šaldy v Liberci

V sobotu 16. června 2018 od 13.00 do 16.00 hodin zveme všechny, kteří mají rádi Divadlo F. X. Šaldy, kulturu všeho druhu a chtějí zažít něco netradičního, na happeningovou akci s názvem “Tady jsem doma” – objímání Divadla F. X. Šaldy. A co Vás všechno čeká? Divadlem F. X. Šaldy Vás na bezplatných komentovaných prohlídkách provede charismatický Jiří Bartoš Sturz, v okolí Divadla se budou prezentovat různí umělci (ať už kouzelník, flašinetista, hudebníci či malířky aj.), ve foyer Divadla se budete moci zaposlouchat do árií výborného sólového zpěváka v doprovodu klavíristky, přímo před budovou Divadla bude stánek s menším občerstvením a také se budete moci zapojit do ankety o příští objekt objímání. A konečně – v 15.30 hodin se společně pokusíme lidským řetězem obejmout Divadlo F. X. Šaldy, které je významnou dominantou Liberce.

Akce se koná ve spolupráci s Centrem na podporu integrace cizinců v Libereckém kraji, Krajským úřadem Libereckého kraje, Divadlem F. X. Šaldy, Krajskou vědeckou knihovnou v Liberci, Statutárním městem Liberec a Knihkupectvím a antikvariátem Fryč. Záštitu nad akcí přijal náměstek primátora města Liberce PhDr. Mgr. Ivan Langr.

Přijďte se pobavit, pojďme společně ukázat, že nám není lhostejné místo, kde žijeme. Akce je určena široké veřejnosti.

Těšíme se na Vás!

Editor tohoto článku